Reteta postata pe: 03 februarie 2011
Ingrediente
-300 gr faina, -100 ml ulei, -drojdie proaspata(cam cat o nuca), -100 ml apa minerala, -200 g cascaval/branza tofu, -o ceapa, -un ardei rosu, -un ardei galben, -un ardei verde, -3 castraveti acrii, -1 lingura bulion, -ketchup
Dificultate: Medie | Timp: 1h 10 min
Mod de preparare
Pui faina intr-un lighean si o amesteci cu drojdia desfacuta in apa,un pic de sare si putin ulei pana obtii un aluat usor de framantat.Lasi aluatul la dospit la caldura.Tai toate legumele fasii subtiri iar cascavalul il razi pe razatoarea cu ochiuri mari.Din aluatul crescut intinzi o foaie pe care o asezi in tava unsa cu putin ulei/untura.Ungi aluatul cu bulion.Pui amestecul de legume apoi presari cascavalul.Pui tava in cuptorul incins.O lasi cam 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza vegetariana" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Coca se prepara amestecand apa,drojdia,uleiul,sarea si faina cat cuprinde.Cand aluatul a crescut
4 voturi
0 comentarii
2h 10 min
Pregatim blatul: drojdia se dizolva in 100 ml apa calduta in care am pus zaharul. Amestecam pana
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011
Trebuie sa fie delicioasa.