Pui faina intr-un lighean si o amesteci cu drojdia desfacuta in apa,un pic de sare si putin ulei pana obtii un aluat usor de framantat.Lasi aluatul la dospit la caldura.Tai toate legumele fasii subtiri iar cascavalul il razi pe razatoarea cu ochiuri mari.Din aluatul crescut intinzi o foaie pe care o asezi in tava unsa cu putin ulei/untura.Ungi aluatul cu bulion.Pui amestecul de legume apoi presari cascavalul.Pui tava in cuptorul incins.O lasi cam 30 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii