Se curata pestele se spala si se aseaza in tava de la cuptor. Se feliaza rosiile si se pun peste peste impreuna cu ceapa, se taie ardeii cubulete, morcovul rondele si usturoiu si se aseaza in tava deasupra pestelui.Lamaia se taie si ea feliute si se pune printre legume, totul se asezoneaza cu sare si piper se stropeste cu vinul si sucul de rosii si se baga in cuptorul gata inchins pt circa 40-50 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii