Pestele se curata, se spala, se taie felii groase de 3-4 cm, se pune in apa rece cu 3 linguri de otet si sare. Pestele se lasa la marinat doar pana se pregateste sosul de ceapa: cepele se curata, se taie pestisori si se calesc in ulei fierbinte, in care se adauga o cescuta de apa calda. Se fierbe acoperit 20 min., la foc mic. Cand ceapa devine sticloasa, se pune bulionul desfacut cu putina apa rece, sarea necesara, cateva boabe de piper si foaia de dafin. Peste sosul pregatit se pun feliile de peste scoase din solutia marinata, se acopera cratita si se fierb la foc mic o ora. Se adauga apa din cand in cand si boiaua de ardei cand mancarea este aproape gata.Se misca cratita din cand in cand, nu se amesteca cu lingura si se mai fierbe 10 min.Se serveste rece sau cald.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii