autor:

maria mihalache

» » Mancaruri cu peste

Plachie de crap

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 mai 2010

Ingrediente
.1 crap (eu am avut unul de vreo 4 kg din care am taiat bucati), .4-5 cepe, .un pahar vin alb, .4-5 rosii, .ulei de masline, .foi de dafin, .1 lingurita zahar, .1 legatura patrunjel, .2-3 catei de usturoi, .sare, piper, .boabe piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

8 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa solzisori si se caleste la foc mic.Crapul se taie in bucati potrivite.

Se aseaza ceapa calita intr-o tava iar deasupra bucatile de peste sarate si piperate.Se toarna peste peste vinul,se stropeste cu putin ulei de masline,se adauga usturoiul taiat , piperul boabe , foile de dafin si se da la cuptor.Cand pestele este pe jumatate facut se adauga rosiile decojite si date prin razatoare,(se pot pune si taiate rondele) zaharul si se da din nou la cuptor pana cand se rumeneste bine .Cand este gata se scoate din cuptor si se asezoneaza cu patrunjel verde.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de crap" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Plachie de crap

Plachie de crap

-pestele se curata,se transeaza in felii groase de 2-3 cm -apoi se sareaza si se da prin faina -se

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Plachie de crap

Plachie de crap

Pestele se curata se spala bine si se imparte se prajeste putin -dar nu este obligatoriu eu l-am

4 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    maria mihalache , 17 mai 2010

    Am retinut Lenutica.......pup!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

    Mmmmm, ce bine arata, cand mai gatesti vreu si eu o portie.

  • Fara foto

    maria mihalache , 16 mai 2010

    Alina ,tie iti place pestele?

    • Fara foto

      maria mihalache , 16 mai 2010

      Valentina, stiu ca si tie iti place pestele........pup!

    • Fara foto

      maria mihalache , 16 mai 2010

      Intradevar tare bun,Constanta.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

      Foarte gustoasa!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      O bunatate ...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Cred ca este o bunatate !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

8 voturi

Ingrediente

  • .1 crap (eu am avut unul de vreo 4 kg din care am taiat bucati)
  • .4-5 cepe
  • .un pahar vin alb
  • .4-5 rosii
  • .ulei de masline
  • .foi de dafin
  • .1 lingurita zahar
  • .1 legatura patrunjel
  • .2-3 catei de usturoi
  • .sare
  • piper
  • .boabe piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache

Am retinut Lenutica.......pup!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Peste cu legume