Se prajeste pestele in putin ulei pe ambele parti( dar mai putin , nu ca pentru mancat ) se scoate pe o farfurie.
In uleiul ramas, se pune ceapa taiata soljisori si se amesteca pana se moaie , apoi se adauga ardeiul taiat se prajeste si el cca.5 minute, apoi se adauga rosiile , sarea, piperul ( dupa gust).
Intru-n ceaun mai mare (sau intr-un ,,tuci'' sau o tigae mai mare) se pune pestele, peste el se rastoarna ceapa, ardeiul,rosiile si se toarna borsul, cam cat sa acopere tot.
Se pune la foc mic cam 15-20 minute.
Gustam , cine vrea adauga un ardei iute, marar,patrujel si abia acum punem capac la vasul in care gatim pestele.
Cand gatim peste, nu punem capac la vas decat la sfarsit

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii