Intr-o tigaie calim ceapa in cateva linguri de ulei incins .Curatam intre timp ardeiul ,il taiem cubulete si il adaugam si pe el in tigaie.Lasam 2-3 minute pana cand ardeiul se inmoaie si adaugam usturoiul curatat si taiat rondele ,apoi vinul,foile de dafin,zaharul si la final bulionul.Condimentam dupa gust cu sare si piper.Amestecam bine si lasam sa dea in cateva clocote.
Spalam bucatile de somon ,le stergem cu un prosop absorbant le condimentam cu sare si piper si le asezam intr-un vas pentru cuptor.Turnam sosul de mai sus peste peste,adaugam rosiile decojite si cateva felii de lamaie.
Dam la cuptor in jur de 40 de min.
Asezonam cu patrunjel verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii