Foile etaj le scoatem din congelator cu 30 minute inainte(asa trebuie in cazul meu ca le am bagat la congelator dupa ce le am cumparat)
Rumenim ceapa si usturoiul in 50 ml ulei ,apoi adaugam dovlecelul taiat marunt.Cind s-au rumenit adaugam baconul taiat fisii,.Sazonam de sare si adaugam pasta de tomate(eu am pus jumate din borcanel),invirtim si dupa 2-3 minute oprim focul.
Luam ouale fierte le decojim le taiem marunt si le rasturnam peste prajeala,amestecam si rasturnam peste o foaie care a fost pusa in tava peste o hirtie speciala pentru cuptor.
Foaia trebuie inainte intepata cu o furculita pentru a nu se umfla.
Acum luam cascavalul si il punem deasupra.
Cea de-a doua foaie o punem deasupra,oul crud ramas il batem si cu ajutorul unei pensule intindem peste toata foaia.Ii facem in mijloc o gaura si o bagam la cuptorul preincalzit la 170 grade timp de 20 de minute,sau pina ce se rumeneste pe deasupra.
Servim cald.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii