autor:

Alice85

» » Aluaturi si Foietaje

Placinta cu bacon.

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 16 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 16 mai 2010

Ingrediente
2 foi etaj, 1 pachet bacon, 1 dovlecel, 1 ceapa, 2 oua fierte, 1 borcan cu pasta de tomate(bolognesa), 1 ou crud, 6-7 felii cascaval, 1 catel de usturoi., sare,, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

16 voturi

Mod de preparare

Foile etaj le scoatem din congelator cu 30 minute inainte(asa trebuie in cazul meu ca le am bagat la congelator dupa ce le am cumparat)

Rumenim ceapa si usturoiul in 50 ml ulei ,apoi adaugam dovlecelul taiat marunt.Cind s-au rumenit adaugam baconul taiat fisii,.Sazonam de sare si adaugam pasta de tomate(eu am pus jumate din borcanel),invirtim si dupa 2-3 minute oprim focul.
Luam ouale fierte le decojim le taiem marunt si le rasturnam peste prajeala,amestecam si rasturnam peste o foaie care a fost pusa in tava peste o hirtie speciala pentru cuptor.
Foaia trebuie inainte intepata cu o furculita pentru a nu se umfla.
Acum luam cascavalul si il punem deasupra.
Cea de-a doua foaie o punem deasupra,oul crud ramas il batem si cu ajutorul unei pensule intindem peste toata foaia.Ii facem in mijloc o gaura si o bagam la cuptorul preincalzit la 170 grade timp de 20 de minute,sau pina ce se rumeneste pe deasupra.
Servim cald.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu bacon." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cozonac cu nuca ,fulgi de migdale si halva

Cozonac cu nuca ,fulgi de migdale si halva

Aluatul l-am facut la masina de paine iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus.

1 vot    1 comentariu
5h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Melci cu branza

Melci cu branza

Spalam mararul, ceapa si ardeiul si le tocam marunt. Intr-un bol, amestecam branzeturile, adaugam

13 voturi    10 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Zeler Gabriela , 28 decembrie 2013

    imi place

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    O bunatate !

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    ce frumoase sint;numai bune pentru musafiri ;am salvat reteta

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Arata bine de tot.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      Intradevar interesant.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Foarte interesant!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Multumesc la toata lumea ;)

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Rapid si foarte gustos!!!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Îmi place ideea! De reţinut!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Foarte buna!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Interesanta reteta...si sred ca la fel de gustoasa!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Apetisanta placintica ta...

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Iarasi o minune de a ta," Alice in tara placintelor " ?????

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Foarte aromata si arata super!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      O reteta interesanta,asa chiar nu am facut niciodata.Merita incercata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

16 voturi

Ingrediente

  • 2 foi etaj
  • 1 pachet bacon
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • 2 oua fierte
  • 1 borcan cu pasta de tomate(bolognesa)
  • 1 ou crud
  • 6-7 felii cascaval
  • 1 catel de usturoi.
  • sare,
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

120 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu visine sau cirese