autor:

danutza

» » Aluaturi si Foietaje

Plăcintă cu brânză

Autor: danutza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: danutza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 ianuarie 2011

Ingrediente
5oo gr.făină, o jumătate cub drojdie, sare, zahăr, apă călduţă cca.150 ml., ulei,cca.50 ml., , brânză sărată - 500 gr., 2 ouă, chimen,mărar, ulei pt.uns tava

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Din făină,drojdie,apă,ulei,sare şi zahăr se frământă un aluat ferm care se lasă la dospit cca.30 min.acoperit,la cald.
Brânza se rade sau se sfărâmă,se amestecă cu ouăle bătute şi mărar.
După ce aluatul a crescut se rupe o bucată,se întinde cu sucitorul,se presară brânza şi se rulează.
Deasupra se unge cu ou şi se presară chimen.
Se coace în cuptorul încălzit în prealabil până se rumeneşte frumos la foc mediu.
Bon appetit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Plăcintă cu brânză" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Plăcintă cu branză sărată

Plăcintă cu branză sărată

1.Framantam aluatul din ingredientele enumerate mai sus. 2.Intr-un castron radem branza, adaugam

6 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Placinta cu branza de vaci si stafide,in aluat fraged

Placinta cu branza de vaci si stafide,in aluat fraged

Aluatul fraged pe care l-am cumparat de la supermarket este foarte bun,pentru placinta cu branza

19 voturi    4 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 28 februarie 2011

    Buna..., buna...

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 23 februarie 2011

    Apetisante.....

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2011

    ce buna e!merita sa o incerci

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2011

      Foarte bune si sunt pe gustul meu. Succes in continuarie!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 5oo gr.făină
  • o jumătate cub drojdie
  • sare, zahăr
  • apă călduţă cca.150 ml.
  • ulei,cca.50 ml.
  • brânză sărată - 500 gr.
  • 2 ouă
  • chimen,mărar
  • ulei pt.uns tava

Raporteaza reteta

Retete
de danutza
Placinta cu spanac si branza

Placinta cu spanac si branza

Se framanta un aluat din ingredientele pt foi,se lasă la crescut si se imparte în două. Se intinde

1 vot    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Orez cu legume

Orez cu legume

Se incinge o cantitate mică de ulei într-o tigaie (de preferinţă tip wok), se prajesc usor cuisoarele

7 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Salată rapidă de dovlecei

Salată rapidă de dovlecei

Dovleceii se spală,se curăţă de coajă,se taie în două şi se scobesc de miez(de aceea se pot

10 voturi    1 comentariu
35 min
Salate de legume

Czompa (Chef de cuisine)

Buna..., buna...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Piine impletita