Placinta cu telemea

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Placinta cu telemea

Ingrediente

  • 1 pachet foi placinta
  • 300g branza proaspata
  • 300g telemea
  • 200ml smantana
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 linguri zahar
  • 5 oua
  • ulei

Mod de preparare

Se rade intr-un castron telemeaua, se adauga branza proaspata, 3 oua, zaharul, vanilia, jumatate din cantitatea de smantana si se amesteca pana se omogenizeaza. Se iau cate 3 foi de placinta, se stropesc cu ulei pe toate partile, se intinde amestecul de branza peste ele si se ruleaza. Se pun in tava unsa cu ulei si se toarna peste ele ouale batute cu restul de smantana. Se da tava la cuptorul incins la foc potrivit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise