Se pune faina intr-un bol, se adauga maiaua facuta din o cana de apa calduta, un cub de drojdie, o lingura de zahar, sare si o lingura de ulei. Se obtine un aluat tare, care se da la frigider o jumatate de ora.
Intre timp de caleste varza, cu morcovul ras, marar, boia, chimen sare si piper.
Se intinde aluatul se adauga umplutura de varza si se ruleaza. Optional se unge cu ou. Se da la cuptor pana se coace.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii