Placinta cu varza calita

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g faina
  • 1 cub dojdie
  • 25 ml apa calduta
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura ulei
  • 1 varza murata sau cruda
  • 1 morcov
  • 1 lingurita boia
  • 1 legatura marar
  • 1 lingurita seminte chimen
  • sare si piper

Mod de preparare

Se pune faina intr-un bol, se adauga maiaua facuta din o cana de apa calduta, un cub de drojdie, o lingura de zahar, sare si o lingura de ulei. Se obtine un aluat tare, care se da la frigider o jumatate de ora.

Intre timp de caleste varza, cu morcovul ras, marar, boia, chimen sare si piper.

Se intinde aluatul se adauga umplutura de varza si se ruleaza. Optional se unge cu ou. Se da la cuptor pana se coace.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise