autor:

Grigore_Roxana

» » Aluaturi si Foietaje

Placinta cu varza calita

Autor: Grigore_Roxana (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 02 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Grigore_Roxana (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 02 februarie 2013

Ingrediente
500g faina, 1 cub dojdie, 25 ml apa calduta, 1 lingura zahar, 1 lingura ulei, 1 varza murata sau cruda, 1 morcov, 1 lingurita boia, 1 legatura marar, 1 lingurita seminte chimen, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune faina intr-un bol, se adauga maiaua facuta din o cana de apa calduta, un cub de drojdie, o lingura de zahar, sare si o lingura de ulei. Se obtine un aluat tare, care se da la frigider o jumatate de ora.

Intre timp de caleste varza, cu morcovul ras, marar, boia, chimen sare si piper.

Se intinde aluatul se adauga umplutura de varza si se ruleaza. Optional se unge cu ou. Se da la cuptor pana se coace.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu varza calita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Placinta cu varza calita (varzari)

Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
PLACINTA (prajita in tigaie) CU VARZA CALITA SI CU BRINZA(Menuca)

PLACINTA (prajita in tigaie) CU VARZA CALITA SI CU BRINZA(Menuca)

In primul rind,multumiri Menucai.De la ea am reteta. Se face un aluat,din ingredientele amintite;se

23 voturi    14 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • 500g faina
  • 1 cub dojdie
  • 25 ml apa calduta
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura ulei
  • 1 varza murata sau cruda
  • 1 morcov
  • 1 lingurita boia
  • 1 legatura marar
  • 1 lingurita seminte chimen
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Panettone cu crusta de migdale caramelizate