Se pune faina intr-un bol, se adauga maiaua facuta din o cana de apa calduta, un cub de drojdie, o lingura de zahar, sare si o lingura de ulei. Se obtine un aluat tare, care se da la frigider o jumatate de ora.
Intre timp de caleste varza, cu morcovul ras, marar, boia, chimen sare si piper.
Se intinde aluatul se adauga umplutura de varza si se ruleaza. Optional se unge cu ou. Se da la cuptor pana se coace.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii