Intr-un bol,punem fructele curatate de samburi, peste vom pune zaharul, scortisoara si faina. Amestecam usor (faina se pune pentru a absoarbe zeama ce o va lasa fructele).
Impartim aluatul in trei. Pe masa de lucru se presara faina si se pune prima parte din aluat. O intindem intr-o foaie nu prea subtire, intr-un dreptunghi. Pe mijloc vom pune cam 4 linguri din amesticul de fructe. Marginile foii le vom taia fasii, dupa cum se vede in poza. Apoi vom intoarce capatul foii, de sus, peste umplutura de fructe.
Apoi vom lua fiecare fasie de aluat si le vom petrece peste fructe, ca intr-o impletitura. Asa vom proceda cu fiecare bucata de aluat. Le punem in tava unsa usor cu ulei si infainata. Dam apoi la cuptorul de dinainte incins, cam 25-30 de min,pana se rumenesc frumos.
Cand sunt gata, le pudram cu zahar pudra si ne putem bucura de un desert delicios!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii