Se spala legumele apoi se taie cubulete. Se va spala si pieptul de pui, care se va taia in bucatele mici. Se pune tigaia pe aragaz cu putin uleiul apoi adaugam legumele si pieptul de pui. Dupa ce s-au prajit dam tigaia de pe foc si le lasam sa se raceasca. Intr-un castron se va pune o jumatate din cantitatea de faina peste care adaugam ulei din cratita cu legume, drojdia, apa si restul de faina. Se amesteca pana devine o coca buna de intins. Intr-o cratita unsa cu ulei se pune o foaie intinsa din coca optinuta peste care se pun legumele si carnea, deasupra se pune cealalta foaie, se unge cu un ou si se baga la cuptor.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii