Placinta Tanzaniana

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana si jumatate de nectar de papaya sau de caise,
  • 4 linguri de amidon
  • 4 linguri suc de lamaie
  • 4 linguri de zahar
  • 1/2 lingurita de sare

Mod de preparare

Se dizolva amidonul in sucul de lamaie

Amestecati cu nectarul pane se obtine o crema groasa(pe bain marie)

Adaugati cuburi mici din diferite fructe proaspete(papaya,ananas,cantalupi,sau portocale,sau din toate combinate)

Raciti la temperatura camerei in diferite forme.

Ornati cu o crema dintr-o cana de frisca si 4 linguri de zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor