Se dizolva amidonul in sucul de lamaie
Amestecati cu nectarul pane se obtine o crema groasa(pe bain marie)
Adaugati cuburi mici din diferite fructe proaspete(papaya,ananas,cantalupi,sau portocale,sau din toate combinate)
Raciti la temperatura camerei in diferite forme.
Ornati cu o crema dintr-o cana de frisca si 4 linguri de zahar.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii