Placinte cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -faina
  • -apa
  • -sare
  • -drojdie
  • -ceapa
  • -300-400grame de ciuperci proaspete
  • -un praf de sare
  • -putina vegeta
  • -piper

Mod de preparare

Din faina apa,sare si drojdie facem un aluat de paine.Se framanta bine si se lasa sa dospeasca intr-un loc cald 30-40 de minute.In acest timp calim in ulei doua cepe potrivit de mari,taiate dupa preferinta mai mici sau mai mari.

Cand ceapa s-a inmuiat adaugam 3-400 de grame de ciuperci proaspete taiate la fel dupa placere.Adaugam un praf de sare,unul de vegeta si o adiere de piper.Lasam sa scada apa pe care o lasa ciupercile fara a mai adauga alta.

Luam de pe foc.Cand aluatul este crescut luam din el cate o bucata de marimea unui mar,o intindem foaie si punem o lingura generoasa de ciuperci calite.Impachetam ca pe un plic si punem intr-o tava unsa cu ulei,unele langa altele.Le dam la cuptorul dinainte incalzit,la foc potrivit.

Sunt gata cam in 30 de minute.Trebuie sa fie putin aurite deasupra.Le scoatem,le ungem cu putin ulei si sunt gata de servit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise