Se curata cartofii de coaja, se taie cubulete si se calesc - la foc mic - in uleiul incins, circa 25 de minute. Cu 5 minute inainte de-a fi gata, se adauga unt cat o nuca si ceapa tocata, apoi se da focul mai tare, ca sa se rumeneasca bine cartofii. Se scurg pe hartie absorbanta, se sareaza, se pipereaza si se pun deoparte. Se bat ouale, se adauga 1 lingura de apa, sare, piper, smantana si se amesteca usor cu cartofii prajiti. Se unge cu ulei o tigaie mijlocie (15 cm diametru) si din compozitia preparata se fac, pe rand, mai multe omlete mici (ca niste clatite). Se servesc fierbinti sau caldute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii