Se curata cartofii de coaja, se taie cubulete si se calesc - la foc mic - in uleiul incins, circa 25 de minute. Cu 5 minute inainte de-a fi gata, se adauga unt cat o nuca si ceapa tocata, apoi se da focul mai tare, ca sa se rumeneasca bine cartofii. Se scurg pe hartie absorbanta, se sareaza, se pipereaza si se pun deoparte. Se bat ouale, se adauga 1 lingura de apa, sare, piper, smantana si se amesteca usor cu cartofii prajiti. Se unge cu ulei o tigaie mijlocie (15 cm diametru) si din compozitia preparata se fac, pe rand, mai multe omlete mici (ca niste clatite). Se servesc fierbinti sau caldute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii