autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

plancinta cu spanac

Autor: nicoleta BARBU (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta BARBU (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 august 2010

Ingrediente
1 punga foi de plancinta (bella), 1 pachet de unt(pt ungerea foilor), , umplutura:, , 450 gr spanac verde congelat sau crud(de preferat curd pentru ca este mai gustos), 2-3 oua, 1 ceapa taiata fideluta ce se caleste in putin unt, 200g branza de vaci sarata, 2 linguri pesmet, sare, piper, o lg zahar

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

3-4 foi de placinta se suprapun si se ung intre ele cu unt topit
Spalam bine spanacul si il oparim in apa cu sare.Scurgem bine de apa si apoi il tocam marunt.
Daca spanacul este congelat il scurgem de apa si il fierbem circa 30 min.
Punem spanacul intr-un bol, peste el adaugam branza rasa,ceapa taiata fideluta si calita, pesmetul, ouale , sare, zaharul si piper dupa gust.

Se taie foile in cubulete(15 cm X 15 cm) pe care se aseaza 3 linguri fara varf de compozitie.
Se ruleaza ca o sarma si se aseaza in tava unsa cu unt.
Potfa buna
Daca ti-a placut reteta noastra "plancinta cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chiftelute de conopida

Chiftelute de conopida

Conopida se fierbe 10 minute in apa cu sare (putina sare, avand in vedere ca branza, costita si cascavalul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Cartofi gratinati cu usturoi si ciuperci

Cartofi gratinati cu usturoi si ciuperci

Se incalzeste cuptorul la 160 de grade/4. Se fierb cartofii in coaja in apa sarata, apoi ii scurgeti

8 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Arata tare bine...

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Cred ca este tare buna.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 punga foi de plancinta (bella)
  • 1 pachet de unt(pt ungerea foilor)
  • umplutura:
  • 450 gr spanac verde congelat sau crud(de preferat curd pentru ca este mai gustos)
  • 2-3 oua
  • 1 ceapa taiata fideluta ce se caleste in putin unt
  • 200g branza de vaci sarata
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • o lg zahar

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata tare bine...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Chec de ciuperci