Atat pestele cat si branza sunt produse deosebit de apreciate atat pentru sadviciuri cat se ca gustari, aperitive la diverse ocazii. Am prezentat cateva combinatii din aceste produse, pentru aperitive delicioase pe care le-am servit cu diferite ocazii.
Pe o foaie de branza topita feliata, se pot aseza diferite sortimente de peste, apoi se ruleaza formand conuri sau modele de flori.
Pe primul platou am folosit jumatati de surimi pentru umplutura si fasii de ceapa verde pentru crengute pentru a modela o ramura.
Pentru platoul urmator am folosit fasii de peste de ansoa,iar tartinele unse cu icre de scrumbie, le-am ornat cu rulouri din ansoa umplute cu masline si fasii de gogosar din otet.Pe mijloc am asezat masline de diferite sortimente si cuburi de cas de oaie conservat in ulei cu sare si mirodenii.
Se pot servi cu legume proaspete.
Preparatele din branza proaspata sau cascaval, arata minunat daca le prezentam sub forma de cuburi, pe felii de castravete sau ridiche, combinate cu rosii shery, masline sau struguri si nuci.
Platoul cu scrumbie l-am garnisit cu masline si ardei rosu

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii