autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Pocea cu branza

Autor: camelia elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: camelia elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 02 noiembrie 2010

Ingrediente
150gr branza, , 1/2kg faina, , 3 oua, , 1 pahar iaurt, , 250gr unt/margarina, , 1 lingurita zahar, , 1 pliculet drojdie 7gr, , 1 lingurita sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Se topeste untul si se amesteca cu ouale si faina(se face coca). Din coca obtinuta se fac mingiute care se umplu cu branza data pe razatoare. Se unge tava cu ulei si se aseaza. Pentru a prinde o culoare aurie le puteti unge cu galbenus de ou.

Eu mai cateodata mai pun si verdeturi in branza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pocea cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Placinte (ca la nord)

Placinte (ca la nord)

Framintam pina se face aluatul (ca la piine) apoi lasam pe 20 min sa se odihneasca si le proportionam

14 voturi    10 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu legume si sunca

Tarta cu legume si sunca

Se caleste 10min mazarea cu morcov, se adauga sunca taiata cubulete apoi branza feta, busuioc, piperul.

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mariana , 19 noiembrie 2016

    e bun

  • Fara foto

    gabi , 09 mai 2014

    foarte bune

  • Fara foto

    Mirela Kara , 22 ianuarie 2014

    sunt cele mai bune pateurile pocea

Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 150gr branza
  • 1/2kg faina
  • 3 oua
  • 1 pahar iaurt
  • 250gr unt/margarina
  • 1 lingurita zahar
  • 1 pliculet drojdie 7gr
  • 1 lingurita sare

Raporteaza reteta

Retete
de camelia elena
Chiftele din cartofi

Chiftele din cartofi

Se fierb cartofii (ca pentru piure), se piseaza bine, se adauga ouale crude si se pune vegeta si

15 voturi    0 comentarii
1h
Retete vegetariene

mariana

e bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri pufoase cu marmelada -pentru ceai