Intr-un castron punem faina cernuta . Adaugam cascavalul razuit si branza telemea zdrobita .
Ouale le spargem si pe ele , adaugam sarea si semintele de in precum si laptele batut.
Framantam un aluat elastic si ferm .
Pe masa de lucru intindem aluatul , nu foarte gros , cam de 1 cm grosime si taiem pogacile in forma dorita .
Asezam in tava , ungem fiecare bucata cu oul batut si presaram deasupra semintele dorite .
Coacem in cuptorul incins la 180 grade cam 20 minute.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii