autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

POGACELE

Autor: IACOB LILIANA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IACOB LILIANA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
3 pahare lapte caldut, 200 g smantana (nu rece), 1 pahar ulei, 2 albusuri, 2 cuburi drojdie, 1 plic praf de copt, 3 linguri zahar, 1 lingurita sare, 1 1/2 Kg faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se framanta un aluat, se lasa putin la dospit si apoi se intinde o foaie cu grosimea de 1-1 1/2 cm. Se taie forme din acest aluat, se ung cu galbenus, se vor coace.
Daca ti-a placut reteta noastra "POGACELE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pogacele din foietaj

Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Pogacele cu jumari

Pogacele cu jumari

Am pus ingredientele in masina de paine in ordinea enumerata mai sus si am setat-o pe programul de

11 voturi    7 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

    In mod sigur sunt o bunatate...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 iulie 2009

    Super,felicitari pentru reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 pahare lapte caldut
  • 200 g smantana (nu rece)
  • 1 pahar ulei
  • 2 albusuri
  • 2 cuburi drojdie
  • 1 plic praf de copt
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 1/2 Kg faina

Raporteaza reteta

Retete
de IACOB LILIANA
ECLER

ECLER

Coji: Se fierb uleiul si apa in clocot. Se da jos cratita de pe foc si se adauga imediat faina,

8 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Pizza cu iaurt

Pizza cu iaurt

Se framanta aluatul si se lasa la rece 2 ore. se intinde in tava aluatul, se unge cu sos de rosii,se

10 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

valentina ionita (Chef de cuisine)

In mod sigur sunt o bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Quiche Lorraine