autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

POGACELE

Autor: IACOB LILIANA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IACOB LILIANA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
3 pahare lapte caldut, 200 g smantana (nu rece), 1 pahar ulei, 2 albusuri, 2 cuburi drojdie, 1 plic praf de copt, 3 linguri zahar, 1 lingurita sare, 1 1/2 Kg faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se framanta un aluat, se lasa putin la dospit si apoi se intinde o foaie cu grosimea de 1-1 1/2 cm. Se taie forme din acest aluat, se ung cu galbenus, se vor coace.
Daca ti-a placut reteta noastra "POGACELE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pogacele din foietaj

Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Pogacele de post

Pogacele de post

Se framanta bine margarina si uleiul cu faina , se adauga celelalte ingrediente si se framanta bine

4 voturi    6 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

    In mod sigur sunt o bunatate...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 iulie 2009

    Super,felicitari pentru reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 pahare lapte caldut
  • 200 g smantana (nu rece)
  • 1 pahar ulei
  • 2 albusuri
  • 2 cuburi drojdie
  • 1 plic praf de copt
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 1/2 Kg faina

Raporteaza reteta

Retete
de IACOB LILIANA
ECLER

ECLER

Coji: Se fierb uleiul si apa in clocot. Se da jos cratita de pe foc si se adauga imediat faina,

8 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Pizza cu iaurt

Pizza cu iaurt

Se framanta aluatul si se lasa la rece 2 ore. se intinde in tava aluatul, se unge cu sos de rosii,se

10 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

valentina ionita (Chef de cuisine)

In mod sigur sunt o bunatate...

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Crenvurşti de soia în foietaj