autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

POGACELE

Autor: IACOB LILIANA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IACOB LILIANA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
3 pahare lapte caldut, 200 g smantana (nu rece), 1 pahar ulei, 2 albusuri, 2 cuburi drojdie, 1 plic praf de copt, 3 linguri zahar, 1 lingurita sare, 1 1/2 Kg faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se framanta un aluat, se lasa putin la dospit si apoi se intinde o foaie cu grosimea de 1-1 1/2 cm. Se taie forme din acest aluat, se ung cu galbenus, se vor coace.
Daca ti-a placut reteta noastra "POGACELE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pogacele cu cascaval

Pogacele cu cascaval

Punem faina in bol, adaugam smantana, ulei sau unt topit, sare si cascaval si amestecam bine pana

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive cu brinza
Pogacele cu branza

Pogacele cu branza

Intr-un castron punem faina cernuta . Adaugam cascavalul razuit si branza telemea zdrobita . Ouale

5 voturi    5 comentarii
30 min
Retete de Craciun

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

    In mod sigur sunt o bunatate...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 iulie 2009

    Super,felicitari pentru reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 pahare lapte caldut
  • 200 g smantana (nu rece)
  • 1 pahar ulei
  • 2 albusuri
  • 2 cuburi drojdie
  • 1 plic praf de copt
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 1/2 Kg faina

Raporteaza reteta

Retete
de IACOB LILIANA
ECLER

ECLER

Coji: Se fierb uleiul si apa in clocot. Se da jos cratita de pe foc si se adauga imediat faina,

8 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Pizza cu iaurt

Pizza cu iaurt

Se framanta aluatul si se lasa la rece 2 ore. se intinde in tava aluatul, se unge cu sos de rosii,se

10 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

valentina ionita (Chef de cuisine)

In mod sigur sunt o bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Saleuri de casa