autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pollo venetiana

Autor: dragan mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 10 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dragan mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 10 martie 2009

Ingrediente
piept pui, smantana, nuci, branza Roquefort, sare, piper alb macinat

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se face pe gratar dezosat de piele si os si separat intr-o tigaie se face sosul din smintina, branza si miez de nuca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo venetiana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui acru-dulce

Pui acru-dulce

Eu am pregatit aceasta mincare in wok. - Se taie pieptul de pui cuburi de 2 cm si se pune intr-o

18 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita de vie

Sarmalute in foi de vita de vie

Se spala foile de vita si se oparesc in apa clocotita cu sare 3-4 secunde,apoi se scufunda imediat

10 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Sarmale oltenesti