autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pollo venetiana

Autor: dragan mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 10 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dragan mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 10 martie 2009

Ingrediente
piept pui, smantana, nuci, branza Roquefort, sare, piper alb macinat

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se face pe gratar dezosat de piele si os si separat intr-o tigaie se face sosul din smintina, branza si miez de nuca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo venetiana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Placinta  cu carne - Ana

Placinta cu carne - Ana

Cartofii se curata, spala si se taie potrivit, taiem cepele julien si le calim putin, orezul se spala

22 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu galuscute

Tocanita cu galuscute

Puiul se spala si se curata bine apoi se transeaza in bucati cat mai mici. Se curata legumele si

8 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

24 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Tocanita acra,reteta traditionala