Pomita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de la un pui
  • caşcaval 200g
  • ciuperci 300g
  • masline 100g
  • struguri albi fără seminţe 200g
  • ulei 100ml
  • sare,
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe in apă cu sare, se raceste si se taie pai.

Ciupercile se fierb 15min, apoi se taie sub forma de pai, dupa care se calesc in ulei 15min. Se pun sa se raceasca.

Cascavalul si maslinele la fel se taie pai.

Bobitele de struguri se taie in jumatate.

Toate ingridientele se amesteca cu tot cu uleiul de la calirea ciupercilor.

Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise