Se taie carnea felii cat mai subtiri si se amesteca cu vinul de orez si sarea. Se prajeste un minut in ulei incins, se adauga castravetele taiat felii, sare ,piper alb,si sos de soia.Se amesteca continuu aproximativ trei minute, se stropeste cu ulei de susan.Se scoate carnea pe platou ,se orneaza cu feliile de castravete.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii