Ingrediente
•400 gr muschi de porc, •6 catei de usturoi, curatati, •sare si piper, •1 lingur unt, •1 ceapa, curatata si tocata mare, •1 morcov, curatat si tocat mare, •2 lingurite frunze de rozmarin, •1 foaie de dafin, •500 ml lapte, •1 lingurita amidon alimentar amestecat cu 2-3 linguri apa rece, •patrunjel tocat, pentru décor
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 30 min
9 voturi
Mod de preparare
2. Topeste untul intr-o tigaie si prajeste carnea pana se rumeneste usor pe toate partile.Adauga ceapa, morcovii, rozmarinul, foaia de dafin si laptele.Lasa amestecul sa dea intr-un clocot.Transfera amestecul intr-un vas termorezistent si da totul la cuptor 2h, pana legumele si carnea se vor inmuia, intorcand carnea cel putin o data.
3. Scoate carnea din vas, infasoara-o in folie de aluminiu pentru a se pastra calda, si pune-o deoparte.Strecoara lichidul din vas, amesteca-l cu amidonul cu apa si pune-l la fiert intr-o cratita pana se va ingrosa.Asezoneaza sosul dupa gust.
4. Taie carnea felii si aseaz-o pe farfuria de servire.Toarna deasupra sosul, presara cu patrunjel tocat si serveste.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009
CRED CA E O NEBUNIE. E PE GUSTUL MEU
valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009
Frumoasa prezentare,gustos preparat...
flori de piatra (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009
Foarte bun...
maria mihalache (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009
Foarte frumos............
flory avram (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009
apetisant si foarte frumos prezentat produsul final,felicitari!