Se amesteca sosul de rosii cu sosul de soia si mierea. Se lasa 30 de minute amestecul sa se odihneasca.
Separat se coace carnea la 180 grade C, timp 20 min. Se scoate si se unge pe ambele parti cu miere din belsug. Se mai coace 10 min la cuptor.
Se taie broccoli felii si se fierb in apa deja clocotita, timp de 1 min.
Se combina ingredientele pentru sos intr-o cratita, apoi se pune pe foc pana ce sosul clocoteste si s-a ingrosat.
Se toarna sosul peste carnea si broccoli asezate pe farfurie.
Puteti servi si cu piure de cartofi alaturi.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii