Ingrediente
- 4 file de porc, - 2 linguri de miere, - 4 linguri sos de rosii, - 2 lingurite sos de soia, - 750 g broccoli, , Sos, - 1/2 ceasca apa, - 1 lingurita rasa zahar, - 1/2 lingurita sos de stridii, - 1 cub de concentrat de pui, - 1 lingurita sherry, - 2 lingurite faina
Dificultate: Medie | Timp: 1h
3 voturi
Mod de preparare
Separat se coace carnea la 180 grade C, timp 20 min. Se scoate si se unge pe ambele parti cu miere din belsug. Se mai coace 10 min la cuptor.
Se taie broccoli felii si se fierb in apa deja clocotita, timp de 1 min.
Se combina ingredientele pentru sos intr-o cratita, apoi se pune pe foc pana ce sosul clocoteste si s-a ingrosat.
Se toarna sosul peste carnea si broccoli asezate pe farfurie.
Puteti servi si cu piure de cartofi alaturi.
Pofta buna!
lstanciu37 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010
cred ca-i delicios
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010
Foarte buna reteta,cred ca a fost un deliciu.Sigur am sa testez aceasta retete.Felicitari,ai votul meu.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010
Tare gustoasa.
maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010
Foarte buna reteta........felicitari!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009
Foarte interesanta reteta.Ma tenteaza ceva nou in meniu
Alexandrina (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009
E interesanta, o s-o incerc si eu.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009
Imi place reteta,si eu folosesc miere de albine sau cand prajesc carnea presar putin zahar tos si la prajit se formeaza o crusta crocanta si tare delicioasa.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009
Este o reteta super si am sa o fac si eu,felicitari.
samoila tudorel (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009
Foarte interesanta reteta.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009
Ma tenteaza aceasta reteta.