autor:

cartederetete.ro

» » Slow Cooking

Porc cu smantana si ciuperci

Autor: cartederetete.ro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 septembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cartederetete.ro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 septembrie 2015

Ingrediente
4 bucati de pulpa de porc (app 200 g fiecare), 1 ceapa, taiata, 1 lingura de ulei, 350 g ciuperci, feliate, 200 ml smantana, 200 ml de supa sau apa, sare, dupa gust, usturoi cu piper Kotanyi

Dificultate: Redusa Timp: 6h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa cu o lingura de ulei. Deasupra se adauga bucatile de carne. Se rumenesc bucatile de carne pe ambele parti. Se adauga ciupercile.
In vasul de ceramica al aparatului Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l se adauga ingredientele calite.

Supa se amesteca cu smantana, sare dupa gust si usturoi cu piper. Se toarna deasupra bucatilor de carne.
Crock Pot-ul se seteaza pe HIGH la 6 ore. Puteti seta si pe Low la 8 ore.
Se serveste cu garnitura de orez sau taitei lati si smantana. Aveti grija cand scoateti bucatile de carne din Crock Pot, sunt foarte fragede.
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Slow Cooking
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute „orientale”, in sos rosu

Chiftelute „orientale”, in sos rosu

Amesteca carnea de vita cu praful de curry, chimionul, scortisoara, cimbru uscat, ceapa rasa si oul

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

6h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati de pulpa de porc (app 200 g fiecare)
  • 1 ceapa
  • taiata
  • 1 lingura de ulei
  • 350 g ciuperci
  • feliate
  • 200 ml smantana
  • 200 ml de supa sau apa
  • sare
  • dupa gust
  • usturoi cu piper Kotanyi

Raporteaza reteta

Retete
de cartederetete.ro
Faloodeh

Faloodeh

Din apa si zahar se face un sirop. Se amesteca aceste doua ingrediente si se pun intr-o oala pe foc.Se

4 voturi    3 comentarii
4h
Inghetate
Faloodeh cu mere

Faloodeh cu mere

Se da marul pe razatoare si se stoarce felia de lamaie verde,ca sa nu se oxideze. Se adauga apa

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Ficatei prajiti

Ficatei prajiti

Se spala ficatul si se pune la scurs. Intr-un bol se amesteca oul cu laptele si se adauga ficatul. Intr-o

6 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Slow Cooking

Escalop de vara Escalop de vara

De curând am descoperit carnea de vițel. Bine, o știam de mult, doar că fetița mea nu o prea agrea...până acum! Ceapa

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Somon crocant cu legume Somon crocant cu legume

Deși știu câte beneficii are asupra organismului, gătesc destul de rar somon. Poate datorită faptului că nu pot întotdeauna

1 vot    0 comentarii
30 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune