Porc cu smantana si ciuperci

Timp pregatire
375 minute
Complexitate
redusa
Porc cu smantana si ciuperci

Ingrediente

  • 4 bucati de pulpa de porc (app 200 g fiecare)
  • 1 ceapa, taiata
  • 1 lingura de ulei
  • 350 g ciuperci, feliate
  • 200 ml smantana
  • 200 ml de supa sau apa
  • sare, dupa gust
  • usturoi cu piper Kotanyi

Mod de preparare

Se caleste ceapa cu o lingura de ulei. Deasupra se adauga bucatile de carne. Se rumenesc bucatile de carne pe ambele parti. Se adauga ciupercile.

In vasul de ceramica al aparatului Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l se adauga ingredientele calite.

Supa se amesteca cu smantana, sare dupa gust si usturoi cu piper. Se toarna deasupra bucatilor de carne.

Crock Pot-ul se seteaza pe HIGH la 6 ore. Puteti seta si pe Low la 8 ore.

Se serveste cu garnitura de orez sau taitei lati si smantana. Aveti grija cand scoateti bucatile de carne din Crock Pot, sunt foarte fragede.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...

Spuma de capsuni
Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)
Gem de cirese

Gem de cirese

Reteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.

Gem de cirese
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor