Porc Tailandez Cu Mangetout si Caju

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Porc Tailandez Cu Mangetout si Caju

Ingrediente

  • - 50 g ulei pentru prajit
  • - 400 g muschi de porc
  • - o ceapa mica
  • - 2-3 fire de ceapa verde
  • - 200 g mangetout
  • - 1 chilly rosu
  • - 75 g caju nesarat
  • - zeama de la doua lime
  • - 50 ml sos de soia
  • - 1 lingura sos de peste
  • - 1 lingura zahar brun
  • - piper

Mod de preparare

Taiati muschiul de porc in fasii subtiri.

Amestecati sosul de soia, zagarul brun sosul de peste si zeama de lime, apoi turnati peste fasiile de porc si amestecati pana porcul este complet acoperit in sosul obtinut.

Lasati porcul la marinat pentru 30 de minute apoi prajiti in cei 50 ml de ulei pentru 3-4 minute apoi adaugati mangetout-ul, caju-ul, ceapa si chili-ul tocata marunt si caliti pentru inca 2-3 minute.

Potriviti de sare si piper. Serviti imediat.

POFTA BUNA!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor