autor:

Florenta Dinu

» » Aluaturi si Foietaje

Portofele cu branza dulce

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2014

Ingrediente
1/2 kg de branza de vaci dulce, doi ciorchini de struguri mari albi, 5-6 linguri de zahar, un pachet de foietaj Bella (dublu), 50g unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Branza se amesteca cu 2-3 linguri de zahar si struguri (un ciorchine). Aluatul (dupa ce s-a decongelat) il taiem in mod egal in patratele si punem cate o lingura din umplutura, rulam si prindem marginile cu ajutorul furculitei, dam la cuptor si le tinem pana se rumenesc. Intre timp, pregatim sosul cu care vom servi portofelele astfel: punem intr-o tigaie untul si dupa ce se topeste punem strugurii ramasi, taiati in doua si 2-3 linguri de zahar ,ii lasam pana se ingroasa sosul un pic. Servim portofelele impreuna cu sosul, calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine De Casa Cu Cartofi

Paine De Casa Cu Cartofi

Puneti drojdia si zaharul intr-un pahar si stingeti-o cu apa calduta, lasati pana incepe sa faca

11 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
MAMALIGA

MAMALIGA

1.Punem apa la fiert in care adaugam sare, o lingurita de ulei sau de untura si o dam in clocot 2.Cand

9 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg de branza de vaci dulce
  • doi ciorchini de struguri mari albi
  • 5-6 linguri de zahar
  • un pachet de foietaj Bella (dublu)
  • 50g unt

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

29 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Mucenici moldovenesti de post