Branza se amesteca cu 2-3 linguri de zahar si struguri (un ciorchine). Aluatul (dupa ce s-a decongelat) il taiem in mod egal in patratele si punem cate o lingura din umplutura, rulam si prindem marginile cu ajutorul furculitei, dam la cuptor si le tinem pana se rumenesc. Intre timp, pregatim sosul cu care vom servi portofelele astfel: punem intr-o tigaie untul si dupa ce se topeste punem strugurii ramasi, taiati in doua si 2-3 linguri de zahar ,ii lasam pana se ingroasa sosul un pic. Servim portofelele impreuna cu sosul, calde sau reci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii