1. Porumbeii curatati si spalati se freaca cu sare si piper. Se rumenesc in ulei. Cand sunt gata, se aseaza pe un platou.
2. Intr-un vas se pun rosiile fara pielita si seminte sa se caleasca.
3. Strugurii se stropesc cu zeama de portocale si rom.
4. Se servesc porumbeii cu rosiile calite si struguri. Insotim preparatul de un vin alb sec.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii