autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Porumbel umplut

   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
4 porumbei, sare, piper, 50 gr. unt, 1 ou, 60 gr. pesmet, inimi, ficat si stomac de la porumbei, 2 cepe (taiate marunt ), patrunjel, coaja de la o lamiie, 80 gr. unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Porumbeii se spala bine (in interior si la exterior) si se usuca.
Pentru umplutura: se bat 50 gr. unt, ou, pesmet, ceapa, inimi, stomacul, ficatul, patrunjelul, sarea si piperul, pina devin o crema.
Se umplu porumbeii cu crema si se pun in cuptor (200°C, 45 minute).
Porumbeii se ung mereu cu 80 gr. unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Porumbel umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si smantana

Pui cu ciuperci si smantana

Puiul se taie cubulete si se caleste in unt/margarina aprox 20min. Se adauga ciupercile si condimentele,

9 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui

Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui

Curatam copanelele de piele le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.Dupa ce le luam

9 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 4 porumbei
  • sare
  • piper
  • 50 gr. unt
  • 1 ou
  • 60 gr. pesmet
  • inimi
  • ficat si stomac de la porumbei
  • 2 cepe (taiate marunt )
  • patrunjel
  • coaja de la o lamiie
  • 80 gr. unt

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Curcan umplut, la cuptor cu lemne