Se curata toate legumele. Se pune intr-o cratita untul si se adauga legumele si se gatesc usor 5 min se adauga zaharul se adauga si putina zeama de supa si se fierb 15 min. Se rastoarna totul in blender si se paseaza. Se pun apoi in vasul de supa, se adauga zeama, se amesteca - trebuie sa aibe consistenta unei supe crema. Se adauga sarea si piperul dupa gust. Adaugati patrunjelul verde taiat.
Crutoane

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii