autor:

Luana

» » Sucuri si compoturi de fructe

"Potion magique"(continuare).Marul Evei.Suc de creson si mar

Autor: Luana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Luana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 ianuarie 2011

Ingrediente
1 legatura de creson proaspat(cca.200g), 3 mere

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Se spala cresonul, merele se taie in 4,se taie cotoarele si extragem sucul atat cel de creson cat si al merelor la storcatorul de fructe.Se amesteca cele 2 sucuri si se servesc cu cuburi de gheata(datorita uleiurilor volatile ale cresonului, acesta trebuie servit intotdeauna rece).Este o bautura bogata in vitamina E,un megabooster pentru sistemul reproductor,regenerator celular,bronsite,tuse de orice fel si exemplele ar putea continua(despre beneficiile cresonului puteti citi mai mult pe internet).
Daca ti-a placut reteta noastra ""Potion magique"(continuare).Marul Evei.Suc de creson si mar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Sirop de afine

Sirop de afine

Siropul de afine este foarte usor de facut. Se spala afinele si se lasa la scurs. Ale mele nu aveau

1 vot    1 comentariu
30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Dulceata de dovlecei

Dulceata de dovlecei

Dovleceii trebuie sa fie mai batrani si mai mari, intrucat se curata si mai usor de seminte si se

5 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Luana

    Luana (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2011

    Nu.Rorippa nasturtium sau popular "nasturel".Este una din cele mai timpurii culturi in tarile civilizatiei antice;Egipt,Grecia antica ,Roma.Este un fel de ruda cu galbenelele.Are un gust placut,picant,asemanator cu al mustarului.La gatit se foloseste in special la prepararea carnii si a pestelui.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2011

    Cresonul este laptuca?

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2011

    O minunatie de bautura plina de vitamine !*****

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 legatura de creson proaspat(cca.200g)
  • 3 mere

Raporteaza reteta

Retete
de Luana
Fursecuri cu migdale

Fursecuri cu migdale

Se amesteca untul cu zaharul praf,sarea,zahar vanilat si galbenusul.Se adauga frisca si faina ,se

4 voturi    4 comentarii
25 min
Prajituri
Paine de casa

Paine de casa

Se framanta un aluat potrivit din toate ingredientele(15-20 min, sau la aparatul de facut paine). Se

10 voturi    3 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Supa Thai cu creveti si orez

Supa Thai cu creveti si orez

Se incinge uleiul ,se adauga ardeiul rosu si chili,se caleste 1 minut. Adaugam supa de pui si apa,iar

3 voturi    4 comentarii
20 min
Supe de legume

Luana (Chef de cuisine)

Nu.Rorippa nasturtium sau popular "nasturel".Este una din cele mai timpurii culturi in tarile civilizatiei antice;Egipt,Grecia antica ,Roma.Este un fel de ruda cu galbenelele.Are un gust placut,picant,asemanator cu al mustarului.La gatit se foloseste in special la prepararea carnii si a pestelui.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Smoothie in culori Smoothie in culori

Se trec la blender separat, fructele, apoi se asaza pe culori in pahar, alaturi de gheata.

1 vot    0 comentarii
5 min
Bauturi
Nectar de caise Nectar de caise

Caisele spalate, curatate de samburi, se pun intr-un vas mare sa fiarba impreuna cu zahar dupa gust sau deloc daca sunt suficient de

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Compot de piersici