Se spala cresonul, merele se taie in 4,se taie cotoarele si extragem sucul atat cel de creson cat si al merelor la storcatorul de fructe.Se amesteca cele 2 sucuri si se servesc cu cuburi de gheata(datorita uleiurilor volatile ale cresonului, acesta trebuie servit intotdeauna rece).Este o bautura bogata in vitamina E,un megabooster pentru sistemul reproductor,regenerator celular,bronsite,tuse de orice fel si exemplele ar putea continua(despre beneficiile cresonului puteti citi mai mult pe internet).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii