Faina se amesteca cu praful de copt.
Ouale se amesteca cu zaharul si cu zaharul vanilat si se mixeaza bine, se adouga iaurtul si uleiul si se mixeaza din nou.
Se pune faina in ploaie si se mixeaza bine. Compozitia se pune intr-o tava(20x30) tapetata cu faina.
Afinele se amesteca cu putin zahar si se pun peste coca din tava.
Urda se amesteca cu putin zahar, cu un ou si putina coaja de lamaie si se pune peste afine in tava.
Prajitura se da la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii