Am mixat bine toate ingredientele pt blat (a iesit un aluat pufos si curgator), pe care l-am asezat intr-o tava de jena tapetata cu unt si pesmet foarte fin.Am dat la cuptor pana a trecut testul scobitorii, am lasat sa se raceasca putin si am rasturnat blatul pe o farfurie. Intre timp am mixat toate ingredientele pt. crema, iar dupa racirea completa a blatului, am asezat crema deasupra sa, ca un capac, am presarat cu nuca de cocos si am dat la rece peste noapte.
Enjoy!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii