autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Torturi

PRAJITURA CU BRINZA , ANANAS SI FRUCTUL PASIUNII

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
pentru blat:, 10 biscuiti digestivi, 6 biscuiti cu ghimbir, 85 g unt nesarat, topit, pentru umplutura:, 600 g brinza moale, 3 oua bature, 142 g smintina groasa, 140 g zahar pudra, sucul de la 3 lamai, pentru topping:, 1 ananas, taiat in 4, 3 bucati de fructul pasiunii, coapte, taiate in jumatate, 284 ml de sminitina grasa, o lingura de zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Incalzeste cuptor la 140 grade C. Pune biscuitii intr-o punga de plastic si sfarma-i cu un sucitor. Amesteca untul topit si biscuitii intr-un bol. asaza compozitia intr-o tava rotunda si apasa cu dosul unei linguri. Coace aluatul timp de 10-15 min pina se rumeneste, apoi lasa-l la racit. Pune ingredinetele pentru umplutura intr-un castron si bate-le cu miserul pina se omogenizeaza. toarna amestecul pe aluatul de biscuiti si coace-l inca 50 de minute, pina ce umplutura se rumeneste. lasa sa se raceasca apoi, pune totul la frigider. Taie bucatile de anans in felii subtiri , pe lungimea lor. Bate smintina si zahurul pina se formeaza o pasta groasa. Pune-o peste prajitura si orneaz-0 cu feliile de anans si fructul pasiunii.
Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJITURA CU BRINZA , ANANAS SI FRUCTUL PASIUNII" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Valentine

Tort Valentine

Tai fructele pe jumătate. Tapetezi forma de tort cu pişcoturi uşor înmuiate în lapte. Amesteci

1 vot    0 comentarii
20 min
Torturi
Sarlota

Sarlota

Pt crema se amesteca oul cu zaharul pana devine o crema spumoasa.Se adauga laptele treptat si se

17 voturi    14 comentarii
1h 40 min
Torturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • pentru blat:
  • 10 biscuiti digestivi
  • 6 biscuiti cu ghimbir
  • 85 g unt nesarat
  • topit
  • pentru umplutura:
  • 600 g brinza moale
  • 3 oua bature
  • 142 g smintina groasa
  • 140 g zahar pudra
  • sucul de la 3 lamai
  • pentru topping:
  • 1 ananas
  • taiat in 4
  • 3 bucati de fructul pasiunii
  • coapte
  • taiate in jumatate
  • 284 ml de sminitina grasa
  • o lingura de zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si menta Tort cu ciocolata si menta

Se piseaza biscuitii in blender, se adauga untul, se amesteca, apoi se rastoarna in forma de tort de 22 cm diametru, iar dupa ce s-a

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Deliciu cu mascarpone, pere si caramel Deliciu cu mascarpone, pere si caramel

Perele le curatam de coaja si le taiem in jumatati, apoi fiecare jumatate in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu scortisoara, cuisoarele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Om de zapada