PRAJITURA CU BRINZA , ANANAS SI FRUCTUL PASIUNII

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru blat:
  • 10 biscuiti digestivi
  • 6 biscuiti cu ghimbir
  • 85 g unt nesarat, topit
  • pentru umplutura:
  • 600 g brinza moale
  • 3 oua bature
  • 142 g smintina groasa
  • 140 g zahar pudra
  • sucul de la 3 lamai
  • pentru topping:
  • 1 ananas, taiat in 4
  • 3 bucati de fructul pasiunii, coapte, taiate in jumatate
  • 284 ml de sminitina grasa
  • o lingura de zahar pudra

Mod de preparare

Incalzeste cuptor la 140 grade C. Pune biscuitii intr-o punga de plastic si sfarma-i cu un sucitor. Amesteca untul topit si biscuitii intr-un bol. asaza compozitia intr-o tava rotunda si apasa cu dosul unei linguri. Coace aluatul timp de 10-15 min pina se rumeneste, apoi lasa-l la racit. Pune ingredinetele pentru umplutura intr-un castron si bate-le cu miserul pina se omogenizeaza. toarna amestecul pe aluatul de biscuiti si coace-l inca 50 de minute, pina ce umplutura se rumeneste. lasa sa se raceasca apoi, pune totul la frigider. Taie bucatile de anans in felii subtiri , pe lungimea lor. Bate smintina si zahurul pina se formeaza o pasta groasa. Pune-o peste prajitura si orneaz-0 cu feliile de anans si fructul pasiunii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise