Incalzeste cuptor la 140 grade C. Pune biscuitii intr-o punga de plastic si sfarma-i cu un sucitor. Amesteca untul topit si biscuitii intr-un bol. asaza compozitia intr-o tava rotunda si apasa cu dosul unei linguri. Coace aluatul timp de 10-15 min pina se rumeneste, apoi lasa-l la racit. Pune ingredinetele pentru umplutura intr-un castron si bate-le cu miserul pina se omogenizeaza. toarna amestecul pe aluatul de biscuiti si coace-l inca 50 de minute, pina ce umplutura se rumeneste. lasa sa se raceasca apoi, pune totul la frigider. Taie bucatile de anans in felii subtiri , pe lungimea lor. Bate smintina si zahurul pina se formeaza o pasta groasa. Pune-o peste prajitura si orneaz-0 cu feliile de anans si fructul pasiunii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii