autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Torturi

PRAJITURA CU BRINZA , ANANAS SI FRUCTUL PASIUNII

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
pentru blat:, 10 biscuiti digestivi, 6 biscuiti cu ghimbir, 85 g unt nesarat, topit, pentru umplutura:, 600 g brinza moale, 3 oua bature, 142 g smintina groasa, 140 g zahar pudra, sucul de la 3 lamai, pentru topping:, 1 ananas, taiat in 4, 3 bucati de fructul pasiunii, coapte, taiate in jumatate, 284 ml de sminitina grasa, o lingura de zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Incalzeste cuptor la 140 grade C. Pune biscuitii intr-o punga de plastic si sfarma-i cu un sucitor. Amesteca untul topit si biscuitii intr-un bol. asaza compozitia intr-o tava rotunda si apasa cu dosul unei linguri. Coace aluatul timp de 10-15 min pina se rumeneste, apoi lasa-l la racit. Pune ingredinetele pentru umplutura intr-un castron si bate-le cu miserul pina se omogenizeaza. toarna amestecul pe aluatul de biscuiti si coace-l inca 50 de minute, pina ce umplutura se rumeneste. lasa sa se raceasca apoi, pune totul la frigider. Taie bucatile de anans in felii subtiri , pe lungimea lor. Bate smintina si zahurul pina se formeaza o pasta groasa. Pune-o peste prajitura si orneaz-0 cu feliile de anans si fructul pasiunii.
Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJITURA CU BRINZA , ANANAS SI FRUCTUL PASIUNII" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Ciocolata pana la moarte

Ciocolata pana la moarte

Blatul Genoise: Incalzeste cuptorul la 180 grade. Unge cu unt o forma rotunda de 25 x 8 cm, pune

8 voturi    5 comentarii
4h
Torturi
Tort Somloi

Tort Somloi

Aceasta prajitura este una dintre cele mai renumite deserturi din Ungaria. Ea a luat “nastere”

31 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • pentru blat:
  • 10 biscuiti digestivi
  • 6 biscuiti cu ghimbir
  • 85 g unt nesarat
  • topit
  • pentru umplutura:
  • 600 g brinza moale
  • 3 oua bature
  • 142 g smintina groasa
  • 140 g zahar pudra
  • sucul de la 3 lamai
  • pentru topping:
  • 1 ananas
  • taiat in 4
  • 3 bucati de fructul pasiunii
  • coapte
  • taiate in jumatate
  • 284 ml de sminitina grasa
  • o lingura de zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort diplomat