autor:

» » , Dulciuri diverse, Torturi

PRAJITURA CU BRINZA , ANANAS SI FRUCTUL PASIUNII

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
pentru blat:, 10 biscuiti digestivi, 6 biscuiti cu ghimbir, 85 g unt nesarat, topit, pentru umplutura:, 600 g brinza moale, 3 oua bature, 142 g smintina groasa, 140 g zahar pudra, sucul de la 3 lamai, pentru topping:, 1 ananas, taiat in 4, 3 bucati de fructul pasiunii, coapte, taiate in jumatate, 284 ml de sminitina grasa, o lingura de zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Incalzeste cuptor la 140 grade C. Pune biscuitii intr-o punga de plastic si sfarma-i cu un sucitor. Amesteca untul topit si biscuitii intr-un bol. asaza compozitia intr-o tava rotunda si apasa cu dosul unei linguri. Coace aluatul timp de 10-15 min pina se rumeneste, apoi lasa-l la racit. Pune ingredinetele pentru umplutura intr-un castron si bate-le cu miserul pina se omogenizeaza. toarna amestecul pe aluatul de biscuiti si coace-l inca 50 de minute, pina ce umplutura se rumeneste. lasa sa se raceasca apoi, pune totul la frigider. Taie bucatile de anans in felii subtiri , pe lungimea lor. Bate smintina si zahurul pina se formeaza o pasta groasa. Pune-o peste prajitura si orneaz-0 cu feliile de anans si fructul pasiunii.
Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJITURA CU BRINZA , ANANAS SI FRUCTUL PASIUNII" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu mascarpone si capsuni

Tort cu mascarpone si capsuni

Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Torturi
Tort cu ciocolata si crema de cafea

Tort cu ciocolata si crema de cafea

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu

6 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • pentru blat:
  • 10 biscuiti digestivi
  • 6 biscuiti cu ghimbir
  • 85 g unt nesarat
  • topit
  • pentru umplutura:
  • 600 g brinza moale
  • 3 oua bature
  • 142 g smintina groasa
  • 140 g zahar pudra
  • sucul de la 3 lamai
  • pentru topping:
  • 1 ananas
  • taiat in 4
  • 3 bucati de fructul pasiunii
  • coapte
  • taiate in jumatate
  • 284 ml de sminitina grasa
  • o lingura de zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu blat cu gem de gutui Tort cu blat cu gem de gutui

Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu putina sare si se mixeaza la viteaza mare pana se obtine o spuma

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Tort Raffaello Tort Raffaello

Vom începe cu crema pentru ca va avea nevoie sa stea la frigider câteva ore. Frișca lichida o punem pe aragaz la foc mic

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu blat de cacao si crema de vanilie cu nuca