Pentru aluat: se freaca margarina cu 2 linguri de zahar, una de apa, una de otet si faina cit cuprinde, ca sa iasa o coca care sa se poata intinde pe fundul vasului de Jena. Coca trebuie sa aiba aprox. 1 cm. grosime si nu se intinde decit pe fundul vasului si nu pe margini. Peste coca se presara un strat subtire de gris.
Separat, brinza de vaci se amesteca cu ouale, stafidele, zahar dupa gust si alte arome la alegere, dupa gust (vanilie, coaja de portocala rasa, etc.). Compozitia se toarna peste coca si se pune la cuptor la foc potrivit, pina capata o culoare aurie.
Se serveste rece, taiata felii ca cele de tort, cu furculite si cutite pentru desert, in stil german
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii