autor:

kok miori

» » Torturi

Prajitura cu brinza si jeleu de fructe.

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 martie 2010

Ingrediente
250 gr de biscuiti Petitte-Beure facuti faina, 100 gr de unt, , ptr umplutura, 500 gr brinza moale de uns 9%, 500 ml smantina ptr frisca, 13/4 pahar de zahar, 1/2 pahar de apa fiarta fierbinte, 1 pliculet de gelatina, , ptr ornat, 1plic de jeleu cu gust de fructe, fructe proaspete sau din compot

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol se pune faina de biscuiti si se toarna untul topit se amesteca impreuna si cu asta se tapeteaza fundul unei forme de torta.
Se lasa baza la rece pina pregatim umplutura.
Smantina se bate cu zahar pina devine frisca spumoasa.
Gelatina se topeste in jumatatea de pahar cu apa pina se dizolva complect,se amesteca bine cu brinza si deasemeni cu frisca pina devine omogena.Se toarna peste baza de biscuiti se niveleste si se da la rece.Se lasa la rece cel putin 2 ore sau o noapte ca prajitura sa fie inchegata.Se orneaza cu caise sau alte fructe si se toarna jeleul pregatit dupa indicatiile de pe cutie .Se lasa la rece inca o ora si se poate servi.Este o prajitura extrem de usoara si gustoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu brinza si jeleu de fructe." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu fructe de padure si crema de ciocolata

Tort cu fructe de padure si crema de ciocolata

Pentru blat procedăm astfel: Mixăm ouăle împreună cu zaharul până ce obţinem o

3 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
Tort de ciocolata cu migdale

Tort de ciocolata cu migdale

Pregatim blatul cu cacao astfel: Galbenusurile le frecam cu zahar pana devin o crema si adaugam o

2 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 250 gr de biscuiti Petitte-Beure facuti faina
  • 100 gr de unt
  • ptr umplutura
  • 500 gr brinza moale de uns 9%
  • 500 ml smantina ptr frisca
  • 13/4 pahar de zahar
  • 1/2 pahar de apa fiarta fierbinte
  • 1 pliculet de gelatina
  • ptr ornat
  • 1plic de jeleu cu gust de fructe
  • fructe proaspete sau din compot

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu morcovi si crema de branza Tort cu morcovi si crema de branza

Pt blat: se amesteca toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise. Eu am folosit 2 forme detasabile de 18 cm, tapetate cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Cheesecake cu portocale Cheesecake cu portocale

Pentru blatul din biscuiti: se pun biscuitii in vasul robotului de bucatarie si se maruntesc, dar nu foarte marunt. Se pun biscuitii

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Prajitura fara zahar - ideala pentru dieta, diabet