Prajitura cu caise

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu caise

Ingrediente

  • 2-3 oua
  • 1 cana plina cu zahar
  • 1/2 cana cu ulei
  • 1/2 cana cu lapte
  • 1 lingurita de amoniac stins in helas
  • esenta de vanilie
  • 2 cani cu faina

Mod de preparare

Se amesteca bine ouale cu zaharul, se adauga uleiul treptat, apoi laptele, amoniacul stins, cateva picaturi de esenta si faina.

Se obtine un aluat potrivit de moale.

Se tapeteaza tava cu unt si faina, se pune aluatul, se baga la cuptorul incalzit in prealabil, se lasa 2-3 minute.

Se scoate din cuptor si se pun caisele si apoi se baga din nou la cuptor pana se coace.

Dupa ce se raceste puteti adauga glazura de ciocolata sau frisca.

E delicioasa!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise