autor:

Anamarya_Seiche

» » Prajituri

Prajitura cu cocos

Autor: Anamarya_Seiche (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anamarya_Seiche (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 septembrie 2013

Ingrediente
300 gr. faina, 150 gr. margarina, 150 gr. zahar praf, 7 oua, 2 linguri smantana, 1 lingurita cacao, 1 praf de copt, 250 gr. zahar, 200 gr. nuca de cocos

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se adauga intr-un bol faina,margarina,zaharul praf,1 ou,smantana,cacao,si praful de copt.Se amesteca pana cand devine un aluat.



Se fac 2 foi:



Se pune una pe tava dupa care se pune pe ea albusul de la 6 oua batut cu 250 gr. zahar si 200 gr nuca de cocos,dupa ce s-a intins umplutura se pune cea dea doua foaie si se inteapa cu o furculita.



Dupa ce se scoate de la cuptor se taie bucati si se poate presara zahar pudra pe deasupra sau frisca.



POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu nuca de cocos

Prajitura cu nuca de cocos

Pentru blat,se amesteca toate ingredientele,pt.a se obtine un aluat,care se poate intinde cu sucitorul;aluatul

106 voturi    36 comentarii
4h
Prajituri
Prajitura cu mac si nuca de cocos

Prajitura cu mac si nuca de cocos

Separi albususrile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma. Se adauga treptat 200 g zahar si se bate

23 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 300 gr. faina
  • 150 gr. margarina
  • 150 gr. zahar praf
  • 7 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita cacao
  • 1 praf de copt
  • 250 gr. zahar
  • 200 gr. nuca de cocos

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Papanasi cu dulceata de coacaze negre Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine Prajitura cu visine

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Chec