Se adauga intr-un bol faina,margarina,zaharul praf,1 ou,smantana,cacao,si praful de copt.Se amesteca pana cand devine un aluat.
Se fac 2 foi:
Se pune una pe tava dupa care se pune pe ea albusul de la 6 oua batut cu 250 gr. zahar si 200 gr nuca de cocos,dupa ce s-a intins umplutura se pune cea dea doua foaie si se inteapa cu o furculita.
Dupa ce se scoate de la cuptor se taie bucati si se poate presara zahar pudra pe deasupra sau frisca.
POFTA BUNA!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii