Tava pe pune pe aragaz iar fundul ei este acoperit cu zahar(din abundenta). Zaharul este pus la topit. Dupa ce s-a topit, lasam tava deoparte si facem blatul. Se separa albusul de galbenus. Cele 7 albusuri se bat(cu telul) cu cele 7 linguri de zahar. Dupa ce s-au batut bine se adauga galbenusurile si se tot amesteca. Dupa ce s-au amestecat bine se adauga bicarbonatul stins cu lamaine iar mai apoi cele 7 linguri de faina. Dupa aceea fructele din compot(la cele cu os se scot oasele) se intind peste zaharul topit(un strat de fructe) mai apoi se toarna blatul si se pune la copt.
Daca vreti puteti pune frisca deasupra. Nu e obligatoriu sa puneti mure si cirese din compot, puteti pune si alte fructe,dupa placul vostru. Pofta buna!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii