Mixati albusurile cu un praf de sare si zeama de lamaie, apoi adaugati treptat zaharul pana obtineti o bezea.
Amestecati galbenusurile cu uleiul, putin cate putin, apoi amestecati-le cu bezeaua.
Incorporati usor, cu o spatula, de jos in sus.
Amestecati faina cu praful de copt si puneti putin cate putin in compozitia de mai sus.
La final adaugati coaja rasa de lamaie
Tapetati o tava dreptunghiulara cu hartie de copt si turnati compozitia, apoi coaceti in cuptorul preincalzit pentru 40 de minute (faceti testul cu scobitoarea).
Lasati blatul la racit si preparati crema.
Mixati untul moale cu zaharul pudra, apoi adaugati crema de branza si scortisoara.
Mixati frisca si amestecati-o apoi cu crema de branza, omogenizand usor, cu o spatula.
Puneti crema peste blatul racit si lasati la frigider 30 de minute.
La final puneti peste crema zmeura si pregatiti jeleul, pe care il turnati apoi deasupra.
Lasati prajitura la frigider 30 de minute inainte de servire.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii