Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si apoi galbenusurile.
Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si apoi galbenusurile. Incorporam ciocolata topita si racorita, apoi faina, cacaua si praful de copt amestecand usor.
Compozitia se intinde in tava de copt in care am pus hartie de copt. Se coace 20 min la 170 grade C.
Crema:
Laptele se pune la foc impreuna cu zaharul si macul. Apoi se racoreste atat cat sa putem adauga gelatina hidratata. Lasam sa se raceasca cat sa nu se inchege. Branza se mixeaza impreuna cu frisca si se amesteca cu laptele. Intindem crema peste blatul rece.
Dam prajitura la rece cateva ore.
Siropul pe care eu l-am avut era foarte gros de aceea l-am diluat cu apa. Se adauga gelatina hidratata si topita.Turnam cu grija jeleul peste crema si dam din nou la rece.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii