autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu dovleac(ludaie)

Autor: RADA ADRIANA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: RADA ADRIANA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 octombrie 2016

Ingrediente
Ingrediente:0.500 gr faina,4 linguri smantana,200 gr untura de porc,100 gr zahar,3 oua,1 praf de copt., Umplutura:1 ludaie,200 gr zahar,3 plicuri de zahar vanilat,2 linguri gris., Decor: zahar pudra

Dificultate: Medie Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron amestecam faina cu untura apoi punem restul ingredientelor si framantam pana obtinem o coca. Se imparte in doua.Se intinde o foaie se pune umplutura de dovleac si deasupra razuim cealalta parte de coca pe care o amestecam cu putina faina (sa fie putin mai tare).
Pentru umplutura curatam dovleacul, il razuim, il calim in tigaie cu jumatate din cantitatea de zahar cam 20 minute pana se inmoaie apoi adaugam restul de zahar,zahar vanilat si grisul.Umplutura se pune intre cele doua foi.Se coace la foc potrivit circa 35-40 minute apoi se pudreaza cu zahar pudra.
Aceasta prajitura este o delicatesa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu dovleac(ludaie)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
prajitura cu dovleac

prajitura cu dovleac

se amesteca zaharul cu margarina si zaharul vanilat pana se topeste ,se adauga oul dupa care punem

8 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura frageda cu mere si dovleac

Prajitura frageda cu mere si dovleac

1. Facem un aluat fraged din ingredientele enumerate mai sus. Daca credeti ca este prea moale aluatul

21 voturi    9 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:0.500 gr faina,4 linguri smantana,200 gr untura de porc,100 gr zahar,3 oua,1 praf de copt.
  • Umplutura:1 ludaie,200 gr zahar,3 plicuri de zahar vanilat,2 linguri gris.
  • Decor: zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de RADA ADRIANA
Supa de perisoare cu conopida

Supa de perisoare cu conopida

Mod de preparare: Intr-o oala de 5 litri se caleste ceapa si morcovii taiati cubulete cu putina

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Ficatei cu piure de brocoli

Ficatei cu piure de brocoli

Intr-o oala mai mare se pune in apa cu sare brocolli la fiert pentru 10-12 minute.Dupa ce se fierbe

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri pentru copii
Savarine

Savarine

Intr-un castron amestecam ouale cu zaharul,uleiul, praful de sare, le mixam iar in laptele caldut

8 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

1 vot    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Desert rapid