Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.
In oala mixerului se freaca untul cu zaharul pudra pina este o crema spumoasa, se adauga ouale si galbenusul treptat dupa care se adauga fisticul si amidonul. Se amesteca usor si se toarna intr-o tava tapetata cu pergament. Se coace 20 de minute sau pana tortul s-a rumenit usor.
Se topeste ciocolata cu smantana intr-o craticioara la bain marie se adauga lingurita de ness se amesteca bine si se toarna deasupra prajiturii. Se niveleaza crema peste tot si se presara putina sare grunjoasa peste crema.
Este o prajitura speciala caci n-are faina si foarte buna pentru cei cu probleme de gluten. Cine n-are fistic poate schimba cantitatea de fistic cu migdale macinate.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii