Se framanta toate ingredientele in ordinea de mai sus si se pune faina pana ce aluatul se leaga (cat cuprinde), se imparte in trei si se intind pe fundul unei tavi (una apoi a doua si in final si a treia). Acestea se coc pe rand, nu una peste cealalta, in jur de 30 de minute .Se pun pe foc in ordinea de mai sus si se amesteca pana ce devine o crema densa si fina. Dupa ce am copt cele 3 foi, le punem la racit si apoi vom pune crema dupa fiecare foaie. Aceasta este reteta!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii