Se framanta toate ingredientele in ordinea de mai sus si se pune faina pana ce aluatul se leaga (cat cuprinde), se imparte in trei si se intind pe fundul unei tavi (una apoi a doua si in final si a treia). Acestea se coc pe rand, nu una peste cealalta, in jur de 30 de minute .Se pun pe foc in ordinea de mai sus si se amesteca pana ce devine o crema densa si fina. Dupa ce am copt cele 3 foi, le punem la racit si apoi vom pune crema dupa fiecare foaie. Aceasta este reteta!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii