Prăjitură cu foi cu miere de albine

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Prăjitură cu foi cu miere de albine

Ingrediente

  • • foi cu miere de albine (eu le-am cumpărat)
  • • cremă de tort cu gust de vanilie
  • • zahăr pudră vanilat
  • • 100 g margarină
  • • coajă de lămâie
  • • un borcan de gem de caise (se poate pune magiun sau gem de gutui, oricum un gem un pic acrișor)

Mod de preparare

Se face crema conform indicațiilor de pe pachet, apoi se încorporează margarina în cremă, cu ajutorul mixerului (puțin câte puțin) și coaja de lămâie, până obținem o cremă fină și pufoasă (pozele cu crema nu mi-au ieșit bine și nu le pot posta).

Pentru asamblarea prăjiturii, punem pe un platou prima foaie de prăjitură (în pachet sunt 4 foi), întindem un strat de cremă, apoi a doua foaie, gemul de caise, a treia foaie, iar cremă și la final foaia numărul patru.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor