Reteta de prajitura cu foi cu nuca si crema de biscuiti. Prajitura cu foi cu nuca si crema de biscuiti reteta simpla si delicioasa.
Pentru foi se amesteca toate ingredientele si se fac 2 foi. Se intind cu mana, nu cu sucitoarea si se coc pe dosul tavii unse cu ulei. Dimensiunea tavii 30x26 cm.
Pentru crema punem la fiert laptele, zaharul si zaharul vanilat. Cand a inceput sa fierba adaugam grisul, amestecam pana se ingroasa si se lasa la racit. Apoi se adauga in untul sau margarina frecata spuma in prealabil.
Frisca se bate spuma.
Asamblare:o foaie cu nuca, o jumatate din cantitatea de crema, biscuiti inmuiati in cafea, cealalta jumatate de crema, a doua foaie cu nuca, frisca si optional bombonele de ciocolata. Eu am ras ciocolata deasupra.
Prajitura cu foi cu nuca si crema de biscuiti este gata si, inainte de servire, o lasam la rece cateva ore. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraReteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de...
Friptura de porc cu legume la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii