Prajitura cu foi de napolitane si crema de lamaie

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3oua
  • 100 g zahar
  • 200 g unt
  • coaja rasa si zeama de la o lamaie mare
  • 1 pachet foi de napolitane

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul intr-o oala pe baie de aburi pana se ingroasa ca o smantana.Se da deoparte se adauga zeama si coaja de la lamaie se se amesteca pana se raceste.Se incorporeaza apoi untul frecat spuma.Se intinde un sfert de crema peste foaia de napolitana ,se continua pana se termina cu o foaie de napolitana.Se aseaza peste prajitura un prosop curat apoi o greutate si se lasa la rece cateva ore.Se taie bucati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise