Prajitura cu iaurt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 iauturi mari sau 10 mici naturale sau cu zahar
  • - 3 pliculete de gelatina neutra
  • - 3 pliculete de cafea fara cofeina
  • - un compot de piersici
  • -22 de linguri de zahar( dak folositi haurt cu zahar nu mai adaugati zahar)
  • - 2 paquete de biscuiti patrati
  • - 150 ml apa
  • - folie de plastic sau folie de aluminiu
  • - 2 tavi de chec

Mod de preparare

In doua boluri pui cate 2 iaurturi mari in fiecare(5 iaurturi mici) se apeste cu cate 11 linguri de zahar fiecare in unul dintre boluri de adauga cele trei pliculete de cafea si in celalant se tau cubulete bucatile de compot de piersici.

Îtrun vas se pune 150 ml de apa si gelatina sa se intareasca cand este tare se pune intro craticioara la foc sa se topeasca aveti (grja sa nu fiarba)se pune jumate intrun bol si sumate in celalant.

biscuiti se inmoaie in sucul de piersici .

Într-o tava de chec tapata cu folie de plastic sau aluminiu se se pun bicuiti dupa care se pune jumatate din compusitia cu piersici inca un rand de biscuitii si jumate din compozitia cu cafea si se mai pune inca un rand de biscuiti se repeta acelasi lucru in adoua tava. Si se lasa la frigider in jur de 3-2 ore

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise