In doua boluri pui cate 2 iaurturi mari in fiecare(5 iaurturi mici) se apeste cu cate 11 linguri de zahar fiecare in unul dintre boluri de adauga cele trei pliculete de cafea si in celalant se tau cubulete bucatile de compot de piersici.
Îtrun vas se pune 150 ml de apa si gelatina sa se intareasca cand este tare se pune intro craticioara la foc sa se topeasca aveti (grja sa nu fiarba)se pune jumate intrun bol si sumate in celalant.
biscuiti se inmoaie in sucul de piersici .
Într-o tava de chec tapata cu folie de plastic sau aluminiu se se pun bicuiti dupa care se pune jumatate din compusitia cu piersici inca un rand de biscuitii si jumate din compozitia cu cafea si se mai pune inca un rand de biscuiti se repeta acelasi lucru in adoua tava. Si se lasa la frigider in jur de 3-2 ore

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii