Ingrediente
4 oua, 1 ceasca de zahar, 1 paharel de 125g iaurt cu aroma de caise, esenta de vanilie, 1 plic zahar vanilat, 5 linguri ulei, 200g faina, 1 lingurita bicarbonat de sodiu, un praf de sare, 5 caise
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
1 vot
Mod de preparare
In compozitia rezultata mai adaugam si iaurtul si esenta de vanilie, mai mixam putin si la sfarsit adaugam faina amestecata cu bicarbonatul, omogenizam si transferam compozitia intr-o tava, eu am pus intr-o tava rotunda de 24 cm, pe care am tapetat-o pe fund cu hartie de copt, iar pe pargini am uns-o cu ulei. Deasupra asezam sferturi din caise pe toata suprafata tavii, apoi dam tava la cuptor pentru cca.40 minute sau facem testul cu scobitoarea.
Cand este gata o scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca putin, apoi o pudram cu zahar pudra si se poate servi cu mare pofta! Este foarte, foarte aromata si buna!